دکتر هنگامه بختیار مدیرکل دفتر توسعه پژوهش و فناوری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ازحمایت و توسعه و تجهیز مراکز تحقیقاتی فعال و پویا در واحد های دانشگاهی علوم پزشکی خبر داد .
      دکتر هنگامه بختیار: ازمراکز تحقیقاتی فعال و دارای برنامه استراتژیک حمایت می شود

دکتر بختیار با تشریح استراتژی و اهداف بلند مدت دفتر توسعه پژوهش و فناوری در زمینه فعال نمودن و تجهیزمراکز تحقیقاتی گفت یکی‌از برنامه های در دست اقدام، نظارت بر تکمیل زیر ساخت های ضروری مراکز تحقیقاتی است . او همچنین خاطر نشان کرد در این مسیر ازفعالیت علمی و همچنین همکاری دانشجویان علاقمند دانشگاه آزاد در مرکز تحقیقاتی استقبال مي شود.
وی با تاکید بر اینکه مراکز تحقیقاتی دارای فعالیت مشترک با هدف بهینه سازی فعالیت های پژوهشی وافزایش بازده تحقیقات با یکدیگر ادغام می شوند گفت: «از گسترش بی رویه مراکز تحقیقاتی که فعالیت آنها کمتر از حد انتظار است جلوگیری می شود و در مقابل برای مراکز تحقیقاتی فعال که عملکرد پژوهشی آنها درسه دوره متوالی مورد تایید کارشناسی قرار گیرد و امتیاز مناسبی کسب کنند برای دریافت مجوز قطعی از وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشکی اقدام خواهد شد. »
دکتر بختیار در باره چگونگی حمایت و جذب نیروهای فعال گفت: «در جهت اجرای قوانین اقتصاد مقاومتی دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شده است که ازتوانمندی و دانش علمی کارشناسان موجود در واحددانشگاهی استفاده شود و در این خصوص بایستی اقدام عاجل توسط مسولین انجام شود. » وی همچنین خاطر نشان کرد: «مراکز تحقیقاتی که شرایط و امتیاز لازم را داشته باشند پس از ابلاغ ایین نامه امکان استقرار هیات علمی پژوهشی را با هماهنگی و نظارت معاونت علوم پزشکی سازمان ؛ جهت افرایش برونداد و عملکرد پژوهشی خواهند داشت. »
مدیرکل توسعه پژوهش و فناوری علوم پزشکی در باره چگونگی حمایت مالی و نحوه توسعه مکان فیزیکی مراکز تحقیقاتی گفت: «با هدف تبیین ضرورتها و شرح وظایف مراکز تحقیقاتی تا کنون جلسات متعددی با روسای مراکز تحقیقاتی داشته و به این نتیجه رسیده ایم که مراکز تحقیقاتی که فعالیت پژوهشی مناسب نداشته باشند ادغام و یا لغو مجوز می شوند. »
. وی افزود: «مصوبات این جلسات لازم الاجراست و در این خصوص پیگیری مستمر صورت می گیرد. »
دکتر بختیار افزود: «بر اساس مصوبات این جلسات مقرر شده است روسای مراکز تحقیقاتی در یک بازه زمانی کوتاه مدت برنامه های استراتژیک کوتاه مدت و بلند مدت مرکز تحقیقاتی خود را جهت ارائه خدمات آزمایشگاهی، درآمدزایی، تولید علم و توانمندسازی علمی دانشجویان و اعضای هیات علمی پس از تایید معاونت پژوهشی به دفتر توسعه پژوهش و فناوری ارسال نمایند. »
دکتر بختیار ابراز امیدواری کرد: «با ساماندهی و به روز کردن فعالیت پژوهشی مراکز تحقیقاتی از این پس شاهد رشد پژوهش های کاربردی در حیطه علوم پزشکی خواهیم بود.»
این نشست روز دوشنبه 18 دیماه با حضور دکتر سید علی ابطحی رئیس دانشگاه ، دکتر فرشاد هاشمیان معاون پژوهش و فناوری و روسای 10 مر کز تحقیقاتی و روسای دانشکده ها در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد .

دکتر هنگامه بختیار: ازمراکز تحقیقاتی فعال و دارای برنامه استراتژیک حمایت می شود نسخه قابل چاپ