صبح امروز با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، معاون آموزشی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران معرفی شد.
      با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران؛
جلسه تودیع و معارفه معاون آموزشی دانشکده پزشکی برگزار شد

به گزاش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، صبح امروز با حضور دکتر سید علی ابطحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، دکتر فرشته شاه‌محمدی به عنوان معاون آموزشی دانشکده پزشکی این دانشگاه معرفی و از زحمات دکتر فرحناز پاشا معاون آموزشی سابق این دانشکده تقدیر شد.
دکتر ابطحی با حضور در این جلسه بر لزوم ارتقاء آموزش در دانشکده‌ها بویژه دانشکده پزشکی تاکید کرد و گفت: «آنچه برای ما در درجه اول اهمیت قرار دارد، ارتقاء آموزشی و رسیدگی به درخواست‌های دانشجویان همراه با آرامش و تکریم بویژه در عرصه بالینی می‌باشد.»
وی افزود: « رشته پزشکی جزء رشته‌های فاخر است و شما استادان می‌بایست به دانشجویان انگیزه و دلگرمی دهید چرا که پزشکان فارغ التحصیل از این مجموعه، متاع این دانشگاه هستند.»
فرشته شاه‌محمدی معاونت آموزشی واحد پزشکی تهران و ریاست بیمارستان جواهری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران را در کارنامه فعالیتهای خود دارد.
دکتر شبنم موثقی، رئیس دانشکده و اعضای شورای آموزشی دانشکده پزشکی در این جلسه حضور داشتند.

با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران؛
جلسه تودیع و معارفه معاون آموزشی دانشکده پزشکی برگزار شد