اول تا چهاردهم مرداد ماه 97 مهلت ثبت نام اینترنتی داوطلبان واجد شرایط استفاده از آیین نامه استعداد درخشان است و دانشجویان ممتاز می توانند جهت بهره مندی از«آيين نامه تسهيل ادامه تحصيل دانشجويان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی» از هم اکنون مدارک مورد نیاز خود را آماده و به موقع به اداره آموزش دانشگاه ارائه دهند.
      قابل توجه دانشجویان واجد شرایط استفاده از آیین نامه استعداد درخشان

نکته مهم : دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی صرفاٌ می بایست از طریق معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اقدام نمایند .
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران دانشجويان موضوع آيين نامه استعدادهاي درخشان عبارتند از :
الف) برگزيدگان آزمون سراسري گروه علوم تجربي تا رتبه 500 كشوري در آزمون سراسري كنكور (با معرفي سازمان سنجش آموزش كشور).
ب ) دارندگان مدال طلا، نقره و برنز كشوري از المپيادهاي علمي دانش آموزي (با معرفي وزارت آموزش و پرورش)
ج ) برگزيدگان حائز رتبه هاي اول تا سوم نهايي جشنواره رازي، جشنواره هاي خوارزمي (در زمينه علوم پزشكي) با معرفي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و گروه غير پزشكي با معرفي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري.
د ) مالكان ابداع يا اختراع ثبت شده با تائيد معاونت تحقيقات و فن آوري وزارتخانه هاي مربوطه .
ه ) دانشجويان نمونه كشوري گروه پزشكي با معرفي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي و رشته هاي غير پزشكي با معرفي وزارت علوم تحقيقات و فناوري.
و) دانشجويان پژوهشگر برجسته به تاييد شوراي پژوهشي دانشگاه و براساس دستورالعملي كه از سوي معاونت تحقيقات و فناوري وزارت تدوين و به دانشگاه ها اعلام گرديده است.
ح) برگزيدگان المپيادهاي علمي دانشجويي با تاييد مركز رشد استعداهاي درخشان و معاونت هاي آموزشي دانشگاهها

قابل توجه دانشجویان واجد شرایط استفاده از آیین نامه استعداد درخشان