اعلام جزييات ثبت نام و جدول دوره هاي طرح ضیافت اندیشه استادان (دانش افزایی اساتید) كه به همت دفتر هم اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و با همكاري معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، در شهریور 97 برگزار مي شود.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه دوره هاي سبک زندگی و مهارت‌ها، تعلیم و تربیت اسلامی سطح2، روشن فکری، غرب شناسی از چهارم شهریور لغایت 27شهریور ماه سال جاري و مطابق با جدول جزييات طرح ضیافت اندیشه استادان (دانش افزایی اساتید )در سالن EDC دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار مي گردد.
بر اساس همين گزارش امکان ثبت نام در هر چهار دوره برای هر یک از اساتید فراهم می باشد.
ظرفیت دوره ها 25 نفر بوده و اولویت با اساتید می باشد که زودتر ثبت نام نموده باشند.
مهلت ثبت نام تا 26 تیرماه 1397
جهت ثبت نام و انتخاب دوره ها به سایت ضیافت اندیشه استادان و نخبگان دانشگاهی به آدرس www.ziafatasatid.nahad.ir مراجعه فرمایید.
اساتید پس از ثبت نام حتما اقدام به انتخاب دوره ها در سایت نمایند.
در صورت بروز هر گونه مشکل در ثبت نام اینترنتی با دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی شماره تلفن 22604079 تماس حاصل فرمایید.

آغاز ثبت نام طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران سال 97 نسخه قابل چاپ