دکترجاسبي:دانشگاه آزاداسلامي در تمام مراکز استانها صاحب بيمارستان مي‌شود

در مراسم افتتاح بيمارستان اميرالمومنين(ع)؛
دکترجاسبي:دانشگاه آزاداسلامي در تمام مراکز استانها صاحب بيمارستان مي‌شود

رييس دانشگاه آزاد اسلامي با تاكيد بر اينكه تمام واحدهايي که داراي رشته و دانشکده پزشکي هستند ملزم به داشتن بيمارستان هستند، گفت:دانشگاه آزاداسلامي داراي 12 بيمارستان است و علاوه بر اين مديريت چند بيمارستان را برعهده دارد كه در آينده نزديك در مراکز تمام استانها، صاحب بيمارستان مي شويم.
دکترعبدالله جاسبي در مراسم افتتاح بخش مراقبت‌هاي ويژه ICU، آندوسکوپي و راديولوژي جديد بيمارستان اميرالمومنين (ع) که در سالن کنفرانس اين بيمارستان برگزار شد، با تبريک عيد سعيد مبعث، خاطرنشان کرد:دانشگاه آزاد اسلامي در حالي رشته‌هاي علوم پزشکي را تأسيس کرد که داراي هيچگونه امکاناتي از قبيل بيمارستان، پول، استاد و پزشک نبود و از آنجايي که شروع هر کار بزرگي با انواع هجمه‌ها روبه روست، با توکل به خدا، مقاومت و تلاش کار خود را آغاز کرديم و انصافاً در حال حاضر در جايگاه بسيار خوبي هستيم.
وي ادامه داد:دانشگاه آزاد اسلامي امروز به لطف خداوند بزرگ به جايي رسيده است که علاوه بر ده‌ها هزار دانشجوي پزشکي، ده‌ها هزار فارغ التحصيل نيز در رشته‌هاي مختلف علوم پزشکي به جامعه تحويل داده است. رييس دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به اينکه سه بيمارستان بوعلي، اميرالمومنين (ع)و جواهري در تهران در اختيار اين دانشگاه است، اظهار کرد:بايد به جايي برسيم که مجهزترين، بيشترين و بهترين بيمارستانها در پوشش دانشگاه آزاد اسلامي باشد.
وي با تأکيد بر گراني زمين و تجهيزات در استان تهران، ادامه داد:براي رفع اين مشکل زميني در گرمدره را خريداري کرديم و در اختيار واحدهاي پزشکي قرار داديم و تصميم گرفتيم بيمارستانهاي تهران را شبيه شرکتهاي سهامي اداره کنيم. دکترجاسبي گفت:بيمارستان اميرالمومنين (ع) را به دليل مراجعه بسيار زياد مردم جنوب تهران رونق و توسعه مي‌دهيم و اين بيمارستان را با سرمايه گذاري سه واحد دانشگاهي اسلامشهر، شهرري و تهران پزشکي به يک بيمارستان خوب، مجهز و کامل تبديل مي کنيم. رييس دانشگاه آزاد اسلامي، تصـريح کرد:بـايد هر روز هزينه‌هاي بيمارستان کمتر و درآمدها بيشتر شود.

وي بيان کرد:کار در دانشگاه آزاد اسلامي بايد توأم با عشق، ايمان و انگيزه باشد و اگر عشق نباشد عملکرد و خروجي دانشگاه همانند دستگاه‌هايي که بروکراسي گسترده‌اي دارند، مي‌شود. دکترجاسبي افزود:اگر با عشق و علاقه کار کنيد خواهيد ديد عظمتي که اکنون در دانشگاه آزاد اسلامي است، چندين برابر مي‌شود. در خاتمه مراسم دکتر جاسبي، به پاس زحمات دکتر يحيوي از معاون علوم در حوزه علوم پزشکي دانشگاه آزاد اسلامي قدرداني کرد. گفنتي است در اين مراسم دکتر مهدوي معاون هماهنگي دانشگاه آزاد اسلامي، دکتر يحيوي معاون علوم پزشکي دانشگاه آزاد اسلامي، دکتر محمد رضا کريمي مشاور رئيس دانشگاه آزاد اسلامي، دکتر مهرشاديان دبير منطقه 8 ، دکتر فرهاد سرابندي رئيس بيمارستان اميرالمومنين، دکتر فيروزان رئيس واحد پزشکي تهران و روساي واحدهاي شهرري و اسلامشهر حضور داشتند.
معاون علوم پزشکي دانشگاه آزاد اسلامي:
افتخار دانشگاه آزاد اسلامي پرورش نيروي انساني موفق و پر تلاش است
معاون علوم پزشکي دانشگاه آزاد اسلامي گفت:افتخار دانشگاه آزاد اسلامي پرورش نيروها و منابع انساني موفق، پرکار، پرتلاش و پيگير است.
دکتر سيد حسين يحيوي، معاون علوم پزشکي دانشگاه آزاد اسلامي در مراسم افتتاح بخش مراقبت هاي ويژه ICU، آندوسکوپي و راديولوژي جديد بيمارستان اميرالمومنين (ع) تصريح کرد:در سال 75 بيمارستان اميرالمومنين (ع)را به خاطر دانشجويان رشته پزشکي که ملزم به گذراندن دوره هاي عفوني بودند، خريداري و عليرغم وجود مشکلات و سختي هاي عديده در آغاز کار، بيمارستان را تجهيز کرديم. وي افزود:بزرگترين خدمت به کشور را بعد از انقلاب در زمينه آموزش، پژوهش، فرهنگ، درمان و ورزش دانشگاه آزاد اسلامي داشته است و همواره بهترين نيروي انساني در خدمت اين مجموعه بزرگ آموزش عالي در کشور است.
يحيوي تصريح کرد:همگان به تلاش و کوشش دانشگاه آزاد اسلامي در بخشهاي مختلف کشور اذعان دارند. در ادامه مراسم، دکتر فيروزان، رئيس واحد پزشکي تهران نيز خاطرنشان کرد:تمام پرسنل بيمارستان اميرالمومنين از جان مايه گذاشته و با دقت، ظرافت و در کمال دلسوزي به مداوا و معاينه بيماران مي پردازند.وي تلاش مضاعف پرسنل بيمارستان اميرالمومنين جهت بهبود بيماران را قابل تقدير دانست.

دکترجاسبي:دانشگاه آزاداسلامي در تمام مراکز استانها صاحب بيمارستان مي‌شود نسخه قابل چاپ